
- 2024-04-03
- وبلاگ
- ثبت نظر
روکش های دندانی می توانند لبخند شما را متحول کنند، اما اگر این روش محبوب دندانپزشکی زیبایی را برای دندان های کج، دندان های آسیب دیده یا دندان هایی که تغییر رنگ داشته اند در نظر بگیرید، احتمالاً در مورد قیمت روکش دندان سؤال دارید.
قیمت روکش دندان بر حسب نوع:
اصلی ترین عاملی که در قیمت روکش دندان جلو نقش دارد، نوع موادی است که در ساخت روکش از آن استفاده می شود. سه نوع اصلی روکش دائمی وجود دارد که عبارتند از:
- ونیر های چینی
- ونیر های کامپوزیت دندان
- روکش های بدون آماده سازی
هر یک از این روش های زیبایی مزایا و معایب خاص خود را دارد.
روکش های پرسلن با بالاترین هزینه ارائه می شوند زیرا کاملاً با کیفیت هستند. پرسلن ماندگارترین نوع روکش است و طول عمر 15 تا 20 ساله دارد. یکی دیگر از ویژگی های روکش های پرسلن لکه نشدن آن ها می باشد. همچنین ظاهری طبیعی دارند. روکش های پرسلن شباهت زیادی به مینای دندان داشته و به خوبی می توانند نور را جذب نمایند.
هزینه متوسط روکش های پرسلن برای هر دندان حداقل 3 میلیون تومان می باشد.
روکش های بدون آماده سازی مقرون به صرفه تر از روکش های چینی هستند. این مدل روکش ها برای نصب نیازی به آماده سازی قبلی ندارند. سرامیک اصلی ترین ماده ای است که از آن در ساخت روکش های بدون آماده سازی استفاده می شود. نکته منفی این است که آن ها چندان دوام نمی آورند و طول عمر مفیدشان نسبت به سایر روکش ها کوتاه تر است.
هزینه متوسط روکش های بدون آماده سازی برای هر دندان حداقل 2.000.000 تومان می باشد.
روکش های کامپوزیت نسبت به ونیر های دیگر مقرون به صرفه هستند. آن ها از همان نوع مواد باندینگ مورد استفاده برای پرکردن دندان ساخته می شوند و اغلب می توان آن ها را در یک جلسه و بدون کار آماده سازی نصب کرد. ونیر های کامپوزیت کوتاه ترین طول عمر را دارند و نسبت به سایر انواع روکش ها بسیار شکننده تر هستند.
هزینه متوسط روکش کامپوزیت برای هر دندان از 1.500.000 تومان تا 3.500.000 تومان است.
عوامل موثر بر قیمت روکش دندان چیست؟
هزینه روکش ها از تنوع بالایی برخوردار است. دلیل واریانس شدید این است که عوامل زیادی در این روش نقش دارند. برای مثال:
- نوع مواد: از لیتیوم دی سیلیکات، سرامیک فشرده، سرینات و سایر مواد مشابه در ساخت روکش های پرسلن استفاده می شود. هر نوع ماده با ملاحظات هزینه و کیفیت خاص خود همراه است.
- تعداد جلساتی که باید به دندانپزشک مراجعه کرد: برای قرار دادن ونیر ها 3 مرحله را باید پشت سر گذاشت. مرحله اول مشاوره می باشد. در مرحله دوم قسمتی از مینای دندان تراشیده می شود تا ونیر به خوبی روی دندان قرار بگیرد. در مرحله نهایی روکش های ساخته شده روی دندان ها نصب می شوند. ونیر های بدون آماده سازی و کامپوزیت معمولاً به جلسات کمتری نیاز دارند.
- تعداد دندان هایی که نیاز به روکش دارند.
- وضعیت کلی دندان های شما: اگر دندان های محکم و سالمی دارید، دندانپزشک زیبایی ممکن است فوراً اقدام به نصب روکش های دندانی کند. اما اگر پوسیدگی دندان دارید، باید قبل از قرار دادن روکش ها پوسیدگی را درمان کنید.
- تجربه و تخصص دندانپزشک.
هزینه روکش موقت چقدر است؟
اگر بودجه شما محدود است و هزینه روکش های دائمی را ندارید یا نگران انجام اقدامات عمده دندانپزشکی هستید، ممکن است در مورد روکش های موقت کنجکاو باشید. ونیر های موقت معمولاً از پلاستیک سست یا رزین ساخته می شوند. آن ها در مقایسه با روکش های دائمی به راحتی می شکنند.
روکش های موقت اغلب بیشتر از ونیر های سنتی مانند پروتز روی دندان قرار می گیرند. در نتیجه، آن ها به طور طبیعی با لبخند شما ترکیب نمی شوند و اغلب می توانند حجیم و غیر طبیعی به نظر برسند.
هنگامی که از روکش های موقت استفاده می کنید، ذرات غذا به راحتی در امتداد سطح دندان های شما گیر می کنند و خطر آلودگی باکتریایی، پوسیدگی دندان و در نهایت بیماری لثه را افزایش می دهند.
بسیاری از روکش های موقت با گرما فعال می شوند، به این معنی که شما نمی توانید در حین استفاده از نوشیدنی های داغ لذت ببرید.
روکش های موقت می توانند به عنوان یک راه حل کوتاه مدت در حین ساخت روکش های دائمی مناسب باشند، اما برای استفاده روزانه و مداوم توصیه نمی شوند.